Comunions 2017: Sessions fotogràfiques a Tarragona

Les sessions es poden realitzar en exteriors, estudi o a tots dos llocs. És el moment ideal per aprofitar i fer unes fotos precioses abans del dia de la comunió, amb tranquil·litat, sense por que ens plogui o no tinguem bon temps, i donant al protagonista tota l’atenció que es mereix. I com no, els germans i la família al complet poden formar part del reportatge. També és possible realitzar reportatges d’estil fotoperiodístic el dia de la comunió per explicar la història d’un dia tan important.

Ens adaptem a les vostres necessitats i disposem de diferents packs (recordatoris, àlbum, ampliacions, quadres…)

No ho deixeu per a l’últim moment perquè les places són limitades. Informa- te’n a info@smorris.tv

Abrimos la agenda para sesiones de comunión de este año. Las sesiones se pueden realizar en exteriores, estudio o ambos. Es el momento  ideal para aprovechar y hacer unas fotos preciosas antes del día de la comunión, con tranquilidad, sin miedo a que nos llueva o no tengamos tiempo y prestando al protagonista toda la atención que se merece. Y cómo no, los hermanos y la familia al completo pueden formar parte del reportaje. También es posible realizar reportajes de estilo fotoperiodístico para explicar la historia de un día tan importante.

Nos adaptamos a vuestras necesidades y elaboramos un presupuesto con todo lo que necesitéis (recordatorios, álbum, ampliaciones, cuadros…)

No lo dejes para el último momento porque las plazas son limitadas. Infórmate en info@smorris.tv