DOC&REPOR

Estem especialitzats en la producció de projectes audiovisuals en l’àmbit publicitari i de comunicació empresarial.
Aquesta àrea inclou una àmplia selecció de serveis, que van des de la proposta inicial de programes i guions, fins al desenvolupament de continguts, passant per la gravació i postproducció del material audiovisual.
Ens hem especialitzat en la producció de documentals, curtmetratges, tràilers i making off, realització d’espots, capçaleres i promos.
En els últims anys, hem treballat en la realització i producció de continguts audiovisuals per internet: webtv i vídeos virals.

 

PUBLICITAT

Una bona imatge de marca és fonamental, i més encara una bona campanya publicitària. Mostrar al món en pocs segons el que la teva empresa és i el que pot arribar a oferir resulta indispensable per garantir l’èxit empresarial. Una imatge corporativa es dissenya per ser atractiva al públic, de manera que la companyia pugui provocar un interès entre els consumidors, creï buit en la seva ment, generi riquesa de marca i faciliti així vendes del producte.

Oferim:

  • Conceptualització de la idea creativa, desenvolupament de guions i continguts i enregistrament del material audiovisual.
  • Producció publicitària d’espots i promos de televisió.
  • WebTV (vídeo per Internet).
  • Vídeo corporatiu i vídeo d’empresa (institucional i empresarial, formació i imatge corporativa)
  • Grafismes:  Motions i animacions

 

ESPECTACLE

Companyies de dansa, teatre o música, escoles de ball, conjunts musicals, equips esportius. Qualsevol esdeveniment o espectacle serà cobert com si s’hagués de retransmetre per televisió.

 

Leave a Reply